Kokos & Hallonsmulpaj

En otroligt enkel smulpaj som är god med växtbaserad vaniljssås eller vegansk glass.

Ingredienser: 

500 g frysta Hallon

2 msk Potatismjöl

40 g Socker

50 g riven Kokos

80 g Havregryn

50 g Kokosmjöl

50 g Rismjöl

100 g Socker

1 tsk Vaniljpulver

175 g Mjölkfritt smör

 

Sätt ugnen på 200 grader.

IMG_8250

Blanda de frysta hallonen med 2 msk Potatismjöl och 40 g socker.

IMG_8252

Blanda alla torra ingredienser. Börja smälta det mjölkfria smöret.

IMG_8253

Häll i det smälta smöret och rör ihop det med alla torra ingredienser.

IMG_8255

Häll ut smuldegen jämt över hallonen. Ställ in den i ugnen i 15-25 minuter. Den ska få lite färg.

IMG_8258

Plocka ut och dekorera. Ät med vaniljsås eller glass. Njut!!

Om du gör detta recept själv lägg gärna ut en bild på Instagram och tagga mig på @ThereseSedman samt @TheBellusByTherese och använd #TheBellusByTherese

Glöm inte att kommentera och säga Hej till mig i kommentarsfältet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s